Fiecare floare dăruită are farmecul ei pe care uneori îl dezvăluie fățiș, iar alteori îl lasă așteptat. În funcție de efectul pe care vrem să-l creăm cu florile dăruite, atunci când le alegem putem să optăm pentru varianta înflorită sau pentru micii boboci timizi de floare.


Unele flori sunt chiar și mai fermecătoare atunci când doar cochetează cu înflorirea, fiind în stadiul de boboci.
În special florile de primăvară care explodează de frumusețe și veselie, pot fi dăruite la fel de bine și atunci când sunt doar boboci, lăsându-le să înflorească în brațele persoanei dragi căreia îi sunt dăruite și în vazele din casele primitoare.


Lalelele sunt primele pe lista cu flori de primăvară ce sunt la fel de surprinzătoare și înflorite, și boboci. Însă un buchet de lalele ”îmbobocite” va fi o încântare de durată, căci va dezvălui treptat din frumusețea acestor flori, câte un pic în fiecare zi.


Bobocii de bujori sunt fermecători. Dăruiți-i și bucurați inimile! Pe lângă frumusețea lor evidentă, poartă și semnificații frumoase, precum bogăție, noroc și prosperitate.


Și crinii au o putere nebănuită de a învălui totul în frumusețe atunci când sunt doar niște boboci timizi ce înfloresc în vaze. Un buchet din boboci de crini și alte flori înflorite alături e o adevărată splendoare cotidiană.


Care sunt bobocii tăi de floare preferați?