Mai parfumat, mai colorat, mai bogat în flori frumoase! E octombrie! În mijlocul anotimpului de toamnă, florile de sezon își fac din ce în ce mai tare simțită prezența. Așa că totul e la puterea a doua: culori calde mai intense și mai variate, flori puternic înmiresmate.

Povestea stă cam așa: crizantemele fac echipă bună cu gerbera, iar trandafirii cu eustoma. Și nu doar așa, căci există fel de fel de combinații pe care le poți face cu aceste 4 tipuri de flori, florile lunii octombrie. Sau, și mai bine, găsești în colecția Roflora buchete gata aranjate cu aceste 4 flori perfecte pentru mijlocul sezonului de toamnă.

Pentru a păstra specificul de toamnă, armonia cromatică este foarte importantă. Buchetele cu flori în nuanțe de culori calde, de la galben, auriu, la portocaliu și roșu oferă un spectacol al naturii tomnatice. Iar pe alocuri, pâlcuri de roz și mov înviorează atmosfera.

Vestea bună este că gama de flori ale lunii octombrie este suficient de variată pentru a-ți oferi opțiuni pentru orice tip de buchet cauți (un cadou romantic, aniversar, protocolar etc.), dar și suficient de restrânsă încât să te poți hotărâ repede și ușor asupra florilor de care ai nevoie. Să nu mai spunem că oricare din aceste flori sunt mai mult decât potrivite pentru a crea un decor confortabil și frumos.

Aranjament cu trandafiri portocalii pentru casă

Aranjament din trandafiri portocalii

Buchet tomnatic cu trandafiri portocalii și crizanteme galbene

Buchet trandafiri, garoafe, crizanteme

Buchet strălucitor cu trandafiri portocalii și gerbera portocalie

Buchet cu flori portocalii