Știm, nu ar trebui să avem niciodată nevoie de motive pentru a dărui flori și a-i bucura pe cei din jur cu magia lor unică. Așa că acest articol nu este despre de ce să dăruiești flori.

Acest articol este pentru aceia care ar oferi oricând și cu orice ocazie, ba chiar și fără ocazie, dar nu știu ce să aleagă. Acest articol este pentru cei care prețuiesc fericirea celor dragi, într-atât încât să gândească până în cel mai mic detaliu suprizele pe care le fac. Și, desigur, pentru aceia care cred în puterea mesajelor ascunse nu doar în cuvinte, ci în orice cadou venit din inimă.

Iar ca treaba să fie desăvârșită, îți vom oferi azi 10 motive pentru care merită să oferi garoafe, florile sub semnul căreia stă luna ianuarie.

  1. Diversitate cromatică

Să fie roșu, verde, roz, mov sau galben? Tu decizi! Important este că ai opțiunile la îndemână. Garoafele bifează cu brio o gamă de culori atât de variată încât vei găsi mai mult ca sigur culoarea preferată a celei sau celui pe care vrei s-o / să-l surprinzi cu un buchet din aceste flori.

  1. Atât de multe… înțelesuri

Cu un buchet de garoafe poți vorbi despre dragoste, admirație, noroc, afecțiune, dragoste maternă, chiar și despre dezamăgire sau refuz (firește, nu dorim asta nimănui). Ce mai aștepți? Dă frâu liber sentimentelor, alegând buchetul de garoafe potrivit! Aici poți verifca exact ce semnificație au garoafele în funcție de culoarea lor!

  1. Sunt rezistente

Știi acel buchet de care te poți bucura și azi, și mâine, și poimâine și mult timp de-acum încolo? Ei, bine, acela este un buchet cu garoafe. Un motiv în plus pentru care să-l dăruiești luna aceasta.

  1. Pentru că sunt prietenoase

Mai exact, fiindcă pot fi integrate atât de ușor în buchetele mixte, alături de alte flori. Își găsesc natural locul în buchetele cu trandafiri, crini, crizanteme, iriși sau gerbera, redând o bogăție de culoare, semnificație și frumusețe care va bucura zile-n șir inimile și privirile.

  1. Și potrivite pentru atât de multe ocazii

Am mai adăuga noi și persoane, căci garoafele sunt flori potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați, atât pentru motive care țin de suflet, cât și pentru cele care țin de relațiile profesionale. Într-un buchet romantic sau într-un aranjament corporate, garoafele se potrivesc la fix.

Sigur că, pe lângă aceste motive, mai poți descoperi multe altele pentru care a dărui flori e un gest pe care vrei să-l faci luna aceasta. Cu speranța că vei descoperi toate motivele și ocaziile de a dărui, te invităm să alegi din buchetele noastre cu garoafe și să le trimiți oricât de departe către cineva drag. (P.S. Da, garoafele noastre ajung oriunde în lume.)