Blog
Cosul de Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Experiența Roflora – ce înseamnă a dărui

Afisat pe in Campanii Roflora Colectii Roflora de Roflora

Florile nu pot fi decât dăruite, iar asta înseamnă înainte de toate bucurie, atât pentru cel care primește, cât și pentru cel care dăruiește.

Tot ce trebuie să știi pentru a plasa o comandă la Roflora

Afisat pe in Campanii Roflora de Roflora

Dacă acum nu foarte mulți ani în urmă să trimiți un cadou în străinătate era o mare bătaie de cap, astăzi poți face asta doar cu câteva click-uri și totul se rezolvă într-o singură zi, cel puțin la noi, la Roflora.

Iată cât de simplu e să trimiți flori oriunde în lume!

Afisat pe in Campanii Roflora de Roflora

Știm că nu tot timpul ne putem petrece zilele de naștere, sărbătorile, aniversările și alte momente frumoase alături de cei dragi. Din fericire, putem compensa cu gânduri, emoții și sentimente frumoase. Și, din fericire, există o cale de a le transmite catre cei dragi în cel mai frumos și elegant mod: florile.

Dragostea e în floare!

Afisat pe in Campanii Roflora de Roflora

A sosit acea perioadă a anului când chiar că dragostea e în floare. Îndrăgostiții își sărbătoresc poveștile de dragoste și se bucură de aceste zile speciale, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete sau, de ce nu, în ambele zile. 

Pe unde am împărțit bucuria anul acesta

Afisat pe in Campanii Roflora de Roflora

Ne știți, misiunea noastră nu este doar să livrăm flori, ci să transformăm fiecare livrare într-o bucurie neașteptată, să-i facem pe oameni să-și dorească să facă cât mai multe surprize și să arătăm că florile sunt un dar neprețuit. 

Cea mai frumoasă urare e chiar un buchet de flori!

Afisat pe in Campanii Roflora de Roflora

Nu simtiti ca parca deja pluteste in aer spiritul de sarbatoare? O fi de la faptul ca se apropie Craciunul sau de la sarbatorile religioase care sunt bune prilejuri de a ne celebra apropiatii cu nume de sfinti.

Miercuri e ziua ta norocoasă

Afisat pe in Campanii Roflora de Roflora

Miercuri e ziua ta norocoasa. Iar daca tu ai noroc, poti sa-i faci fericiti pe cei din jur. Fiindca misiunea noastra e sa impartim fericirea pretutindeni, ne-am gandit sa-ti sarim in ajutor.

Seteaza Directie Descendenta
Pe pagina
Q Call t Message