Astăzi îți propunem un exercițiu de imaginație. Iubim cuvintele și mesajele pline de înțeles și știm cum pot ele să facă oamenii să simtă cele mai profunde emoții. Întotdeauna ne încurajăm clienții să trimită și un mesaj alături de florile preferate.

Însă, cu cât aflăm și mai multe despre flori și despre limbajul acestora, ne dăm seama câte lucruri frumoase poți spune prin flori, fără măcar să mai fie nevoie de cuvinte. Așa că, dacă nu suntem mari maeștri ai cuvintelor, putem să compensăm alegând florile potrivite.

Și acum exercițiul propus. Imaginează-ți că vrei să îi spui că e frumoasă, că o iubești, că-i mulțumești pentru tot ce face, că ți-e cea mai bună prietenă și că o vei iubi mereu, toate acestea deodată. În cuvinte, e imposibil să faci asta. Prin flori, e doar o mică provocare. Trebuie doar să alegi combinația potrivită de flori și culori (în acest caz, trandafiri roșii, trandafiri roz închis, trandafiri galbeni sau crizanteme și orhidee) iar de aici până la a o face să simtă toată această explozie de sentimente și emoții e doar un pas.

Trandafiri rosii, roz, lalele, orhidee, hortensia

Bineînțeles, asta nu e valabil doar pentru situațiile romantice. Ori de câte ori vrei să transmiți cuiva gândurile și sentimentele tale frumoase, florile pot fi un ”povestitor” nemaipomenit. Pentru a mulțumi, pentru a-ți arăta aprecierea, pentru a ura însănătoșire grabnică, pentru a-ți exprima admirația sau compansiunea, pentru toate acestea există flori. Atât în momentele în care simțim bucurie intensă, cât și în momentele delicate în care orice am spune ni se pare de prisos, florile pot fi cea mai bună cale de a transmite un mesaj.

Îndrăznim să spunem că poveștile spuse prin flori sunt cele mai frumoase.