Orice ocazie de a sărbători e bine-venită, cu atât mai mult atunci când e vorba de a sărbători iubirea. Fie că e Valentine’s Day sau Dragobete, tradițională sau nu, sărbătoarea iubirii trebuie să fie un motiv de bucurie.
Desigur, dragostea e suficientă, dar un mic cadou floral face ziua pe deplin fericită. Pentru ca alegerea să fie cea mai potrivită și să rezulte în zâmbete de durată, venim cu câteva recomandări de flori în funcție de stadiul relației.


”Acum ne îndrăgostim”
Dacă sunteți la începutul relației, în faza de cunoaștere și ”îndrăgostire”, gesturile clasice și simple sunt cele mai potrivite. Oferă-i un buchet cu flori mixte, multicolore și cu coadă scurtă sau un aranjament floral simplu și micuț.
Lalele, alstroemeria sau minirosa, ori o combinație între aceste flori vor face Ziua Îndrăgostiților perfectă.


”Luna de miere”
Dacă relația durează de ceva timp și sunteți chiar în vâltoarea drgostei, atunci un buchet cât mai mare cu trandafiri roșii va fi cadoul de suflet ce-ți va face jumătatea să radieze de bucurie. Poți strecura și alte flori roșii, precum lalele, minirosa sau trandafiri în alte culori (albi, roz, mov).


”O viață împreună”
Dacă ați ajuns în acest stadiu al relației, felicitări! După atâtea zile ale îndrăgostiților petrecute împreună, tot îți mai poți surprinde jumătatea cu un superb cadou floral.
Buchetele xxl cu trandafiri sau flori mixte vor demonstra cât de ”mare” e dragostea, iar dacă îți dorești ceva care să semnifice rezistență și stabilitate, întocmai ca iubirea voastră, o plantă în ghiveci poate fi gestul romantic perfect.