Pentru o doză de romantism trăită și simțită din plin, trandafirii rămân recomandarea supremă. Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai frumoase și romantice buchete cu trandafiri pentru a sărbători iubirea cu eleganță și rafinament.

Iubirea e acel sentiment minunat care ne cuprinde complet. E de ajuns doar sa te gandesti la persoana iubita si parca simti aroma dragostei plutind in aer. Stii despre ce vorbim! Sfat: bucura-te de iubire in fiecare zi! Uite, poti incepe prin a-i darui iubitei tale acest buchet din trandafiri rosii. Rrromantic!
 

 

Trandafiri rosii

Daruieste-i inima ta... din trandafiri albi, roz si rosii. Acest aranjament special va obtine, pentru tine, un efect de uimire si dragoste. Este o declaratie de dragoste curata si sincera: trandafirii rosii ii vor arata pasiunea ta pentru ea, cei roz faptul ca stii sa fii si romantic, iar trandafirii albi ii demonstreaza ca esti sincer si in acelasi timp se refera si la inocenta ei. Ii vei incalzi inima, caci nu in fiecare zi primeste un astfel de cadou si ii vei demonstra cat de importanta este pentru tine.

Inima din trandafiri

Sweet as candy? Asa e ea? Atunci acesta este buchetul perfect: feminin, proaspat si delicat. Ideal pentru orice ocazie, dar mai ales pentru a spune „te iubesc”. Acest buchet contine 19 trandafiri roz si verdeata.

Trandafiri roz

Întotdeauna și pentru totdeauna!!! Acestea sunt cuvintele soptite de acest buchet atemporal,cu un aspect vintage, plin romantism!

Trandafiri moc