În prag de sărbători, e un lucru minunat să ai persoane dragi în jur cărora să le poți dărui din inimă un cadou. E un sentiment frumos să ai pe cineva pe care să-l poți face fericit, făcându-l să simtă bucuria de a primi.

De aceea, credem cu tărie că a căuta cadourile perfecte pentru cei la care ții trebuie să fie ușor, ușor de tot. Căutările îndelungi, lipsa de idei, aglomerația și oboseala fac din frumusețea dăruitului o corvoadă și nu acesta e lucrul pe care trebuie să-l simțim atunci când vrem să îi facem fericiți pe oamenii speciali din viața noastră.

Cu asta în minte, ne-am propus de la început să te ajutăm să faci cadouri frumoase, chiar spectaculoase, care să lase amintiri memorabile în inima celor cărora le dăruiești. Și asta atât de simplu și ușor, încât să te poți bucura din plin de sentimentul frumos de a dărui și să nu-ți faci nicio grijă cu privire la ce, cum, când, de unde vei cumpăra.

De sărbători, bucură-te doar că ai cui să dăruiești! Lasă-ne pe noi să ne preocupăm de restul. Iată cât de simplu e să faci un cadou cu Roflora: intri pe site, alegi cadoul dorit (aranjament, buchet de flori, coș gourmet, însoțite de accesoriile potrivite: tort, jucărie de pluș, vin sau șampanie). Noi ne asigurăm că va ajunge în cel mai scurt timp la destinatarul surprizei tale, oriunde în lume s-ar afla el.

Vrem ca tu și cei dragi ție să simțiți doar bucuria că vă aveți unii pe ceilalți și că vă puteți dărui lucruri frumoase. Acesta e spiritul Crăciunului.

Să aveți parte de sărbători fericite, cu veselie în inimi!