Iarna nu avem limite la creativitate. Așa se face că putem crea buchete spectaculoase cu flori de iarnă, folosind accesorii simple și de efect, care să redea complet atmosfera de sărbătoare sau de iarnă pură care, cu tot frigul de afară, ne încălzește puternic sufletele.

Nici nu și-a intrat bine iarna în drepturi, că noi am și pregătit câteva buchete speciale pentru perioada aceasta. Iar pe lângă florile alese mereu dintre cele mai proaspete și frumoase, am accesorizat fiecare buchet cu simboluri care mai de care mai vesele, ce însuflețesc la maximum buchetele de iarnă.

Cutie de cadouri

Un accesoriu stilat, în nuanțele specifice Crăciunului, o pată de sclipire care face ca acest buchet să fie de-a dreptul feeric. Frumusețea florilor e completată de efectul acestui accesoriu discret, dar evident.

Feerie de Craciun


Conuri și crenguțe de brad

Accesorii nelipsite care răsfață nu doar privirile, ci și celelalte simțuri. Un motiv în plus pentru a decora buchetele cu astfel de accesorii și de a le dărui cu tot dragul mai departe.

Iarna Colorata

Globuri

Am furat globulețele din brad și le-am pus în buchete. Și arată superb! Iată și dovada – un buchet cu trandafiri, santini și garoafe albe, de sub care apar zglobii câteva globulețe albe ca niște perle de mărgăritar.

Poveste de iarna

Fundă

Frumusețea unei coronițe de crăciun sau a unui coș cu Poinsettia este desăvârșită de o fundă decorativă roșie care îndeamnă la descoperirea misterului pe care-l poartă orice cadou ce abia așteaptă să fie desfăcut.

Fantezie de Craciun