E mereu lângă tine, cu o cană de ceai când nu ești bine sau cu acul și ața când ți s-a rupt o haină.

E plină de energie, parcă poate să facă o mie de lucruri în același timp și are întotdeauna un sfat bun pentru tine. Cum reușește oare?

Mama este un super-erou. Cu o mantie invizibilă, ea îți alină cel mai repede durerile, face cele mai delicioase mâncăruri și e umărul pe care plângi. Este cea mai puternică persoană din lume, de aceea merită un buchet cu cele mai puternice flori:

Lisianthus: deși are o înfățișsare delicată și fragilă, poate supraviețui și în deșert. Înflorește chiar și în cele mai vitrege condiții. Nu ți se pare că seamănă cu cineva?

Buchet din eustoma Buchet din trandafiri albi si eustoma

Gerbera: la grădinița desenam florile în cele mai vesele culori, dar cam toate aveau aceeași formă! Dacă stăm bine și ne gândim, cam toate semănau cu gerbera. Dacă ai păstrat acele desene caută-le și dăruiește-le mamei tale împreună cu un buchet de gerbera în culorile curcubeului.

Buchet din gerbera Buchet din gerbera multicolora 

Cos din gerbera

Crizantemele: înseamnă flori aurii și sunt perfecte pentru mama ta, care are o inimă de aur. Aceste flori minunate simbolizează sănătate și fericire, și sunt foarte rezistente.

Buchet din crizanteme Cos din crizanteme

Tu ce flori îi vei dărui mamei tale? Spune-ne pe Facebook!