E drept că nu ne-am bucurat de o iarnă adevărată anotimpul acesta, însă tot păstrăm spiritul sezonului, în micile obiecte cu care ne decorăm casa, în vestimentație, în lucrurile cu care îi surprindem pe ceilalți. Așa că, în timp ce așteptăm zăpada și zilele adevărate de iarnă, măcar câteva, hai să facem surprize tematice apropiaților sau, de ce nu, chiar nouă.

Cum? Se iau câteva flori de sezon, în culorile potrivite, se aleg accesorii originale, se lasă pe mâna unor florari pricepuți, atenți la detalii și care lucrează cu pasiune și, în scurt timp, se obține un buchet de iarnă potrivit pentru orice ocazie.

Și acum... să vă arătăm ce am pus noi la cale!

Dacă e iarnă, clar, totul e alb în jur. De obicei, căci anul acesta zăpada nu prea ni s-a arătat, așa că facem noi să fie alb. Splendoare în alb – un buchet din trandafiri albi și gypsophilla albă, ce arată ca niște fulgi proaspăt așternuți. Poate fi un aranjament sofisticat pentru masă, poate fi o felicitare originală cu ocazia căsătoriei, poate fi un cadou pentru o aniversare sau o surpriză făcută iubite. Voi găsiți ocazia, noi vă oferim florile perfecte.

5 buchete de iarna potrivite pentru orice ocazie

Darul perfect

Duoul roșu - alb e spectaculos de fiecare dată, mai ales atunci când e surprins într-un aranjament sofisticat. Trandafiri albi și roșii, aranjați într-un vas elegant, presărați cu gypsophilla argintie se combină într-un mod atât de rafinat. Înțelegem acum de ce-i zice darul perfect.

5 buchete de iarna potrivite pentru orice ocazie

Strălucirea iernii o găsim anul acesta într-un buchet de flori. Secretul stă în alegerea florilor proaspete, completate de câteva detalii fine, subtile, dar evidente. Trandafirii, alstroemeria și crizantemele se combină armonios cu crenguțele de brad și conuri pentru a da strălucire acestei ierni.

5 buchete de iarna potrivite pentru orice ocazie

Află cât de cuceritor poate fi un buchet de trandafiri și garoafe roșii! Printre ele, globulețe aurii, panglici asortate și verdeață proaspătă de sezon. Sigur vei face cucerirea datorită!

5 buchete de iarna potrivite pentru orice ocazie

Un buchet jucăuș, vesel și elegant, dăruit oricărei persoane dragi îți aduce un moment magic. O bună ocazie să câștigi fericire, dăruind fericire.

5 buchete de iarna potrivite pentru orice ocazie

Așa-i că simți mai bine spiritul sezonului de iarnă acum?