Natura e atât de surprinzătoare încât uneori rămânem muți de uimire în fața frumuseții ei. Și avem nevoie de asta. Avem nevoie de peisaje de basm în care să ne regăsim gândurile frumoase, avem nevoie să cunoaștem frumosul adevărat, așa cum l-a creat Dumnezeu, avem nevoie să descoperim acea fericire sinceră de care uităm, prinși în treburile de zi cu zi. Noi am descoperit 10 astfel de peisaje cu flori pe care numai privindu-le ni se umple inima de încântare. Oricât de poetic ar părea, suntem siguri că după ce le veți vedea, și voi veți simți la fel.

1. Câmpuri de lavandă, Provence, Franța - o adevărată renaștere prin răsfățul complet al simțurilor. Numai privind fotografia și simți mirosul proaspăt de lavandă care te umple de energie pozitivă.

Campuri de lavanda in Provence, Franta

Sursă foto

2. Parcul Keukenhof, Olanda - o primăvară continuă, așa zici că e în acest parc din Olanda. O priveliște surprinzătoare de lalele colorate și înflorite se așterne în fața vizitatorilor.

Parcul Keukenhof, Olanda

Sursă foto

3. Dubai Flower Garden (Grădina de Flori din Dubai) - pregătiți-vă să rămâneți cu gura căscată, fiindcă o asemenea explozie de culoare e greu de imaginat. 46 de milioane de flori care se întind pe 72.000 de metri pătrați.

Dubai Flower Garden

Sursă foto

4. Festivalul Florilor Shibazakura, Muntele Fuji, Japonia - poalele acestui munte sunt îmbrăcate într-o mare întinsă de flori roz. Îți ia doar câteva secunde să te încarci cu energie pozitivă privind la această minunăție.

Shibazakura Hill

Sursă foto

5. Câmpuri de Floarea-Soarelui, Toscana, Italia - energie, vitalitate, optimism, asta inspiră această priveliște. E de pus în ramă.

Campuri de Floarea Soarelui Toscana

Sursă foto

6. Festivalul Lalelelor, Agassiz, British Columbia, Canada - peste 30 de varietăți de lalele transformă această regiune într-un peisaj colorat ce atrage turiștii și le oferă o experiență memorabilă.

Festivalul Lalelelor British Columbia

Sursă foto

7. Halle Forest, Belgia - o pădure ce se întinde pe o suprafață de 552 de hectare. În fiecare primăvară, pădurea este acoperită de un covor de clopoței, scoțând la iveală un tablou feeric.

Pădure de clopoței în Belgia

Sursă foto

8. Câmpuri de rapiță, Luoping, China - nu exagerăm când spunem că e ceva absolut surprinzător. Îl adăugăm pe lista locurilor de vizitat.

Campuri de rapita in China

Sursă foto

9. Câmpuri de maci, Antelope Valley, California - ce-am mai evada și noi într-un astfel de decor

Campuri de maci in California

Sursă foto

10. Câmpuri de flori din Furano, Hokkaido, Japonia - de nota 10 este aceasă regiune în care florile sunt superbe.

Campuri de flori din Furano, Japonia

Sursă foto